blauwgroen PPT 30

 

PASPARTOE

Cadeaubonnen

Wij ontvingen net na de coronacrisis onderstaande mail:

Beste bestuursleden van de PV,

We hebben een hoop steunbetuigingen langs zien komen voor jullie en dat vinden we heel mooi. Maar vaak is dat met spandoeken, vlaggenlijnen, klappen ed. Wij wilden graag iets tastbaars doen en daarom hebben mijn man en ik bedacht: hoe kunnen we jullie op een andere manier, een wat duurzamere manier, een hart onder de riem steken? We hebben in de afgelopen maanden online pubquizen georganiseerd en hebben hiermee een aantal cadeaubonnen ter besteding in de horeca in Den Bosch verzameld die we jullie graag overhandigen. 

Blijf dit goede werk doen! Blijf gezond! Hou jullie taai!

Hartelijke groet,

Marc en Sun van Helvoort

 20200619 overhandiging bonnen pv 1719

 Uiteraard zijn wij Marc en Sun heel dankbaar en wij zorgen ervoor dat de cadeaubonnen op een leuke manier worden verloot onder de leden van de personeelsvereniging van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Superbedankt Marc en Sun!

Donatie Primera Bas van Sleeuwen en Primera Benno van Sleeuwen

Het bestuur van de Personeelsvereniging ontving afgelopen week de volgende mail:

 

Beste personeelsvereniging,

Wij hebben tijdens de coronacrisis ansichtkaarten met opbeurende tekst verkocht. De opbrengst is  € 611.50. Graag zouden wij het bedrag aan de Personeelsvereniging willen overmaken als dank voor de inzet van het personeel van het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

Met vriendelijke groeten,

Primera Bas van Sleeuwen, Pettelaarseweg, Den Bosch

Primera Benno van Sleeuwen, Rosmalen

 

Natuurlijk zijn we erg blij met de donatie van Bas en Benno. Uiteraard zorgen we ervoor dat we het bedrag gaan besteden aan een leuke activiteit voor onze leden! Toppie Bas en Benno, superbedankt voor deze mooie actie, het wordt erg gewaardeerd!

Popquiz voor thuis

Beste leden,

David van Rangelrooij is eigenaar van Quiz & Fun Events. David maakt pubquizzen en momenteel ook de thuisquiz.

David is erg tevreden over het JBZ en geeft aan zelf positieve ervaringen te hebben met ons ziekenhuis. Hij geeft aan dat hij het zich goed in kan denken dat het in deze tijd voor het ziekenhuispersoneel erg pittig is en wil daarom iets voor ons doen. 

Hij maakt sinds de crisis thuisquizzen die je zelf kunt afspelen op je laptop, computer of smart tv. Ook kun je de quiz online tegen je vrienden spelen via skype of een van de andere digitale platformen. .

Als dank voor de goede zorgen en als ontspanningsmomentje geeft David de quiz gratis weg aan leden van de PV. Mocht je belangstelling hebben, stuur dan een mailtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je krijgt dan de quiz per mail toegestuurd. 

Veel plezier alvast!

Namens David van Rangelrooij,

Bestuur PV Paspartoe

Coronacrisis en activiteiten PV 2020

Beste leden,

Door de Coronacrisis hebben we noodgedwongen een groot aantal activiteiten die dit jaar op de agenda stonden, moeten annuleren. Dat begon op 5 maart met het annuleren van alle vier de reisjes naar Lissabon, daarna volgden al snel het concert van Guus Meeuwis, Sail Amsterdam, de theater- en filmavonden in De Verkadefabriek, de bingo en Toverland. Natuurlijk vinden jullie dat net zo jammer als wij. Misschien een schrale troost, maar we zitten allemaal in hetzelfde schuitje. En de enige die we de schuld kunnen geven van deze nieuwe, saaie wereld zonder leuke uitjes, is het virus.

Voor de komende maanden staat nog een aantal activiteiten op de kalender, zoals het wandelweekend in Renesse, de Sinterklaasmiddag en de Kerstmarkt. 

Uiteraard houden we de berichtgeving nauwlettend in de gaten, maar voor het organiseren van grote activiteiten zijn we voorlopig nog afhankelijk van de maatregelen die de overheid neemt. 

Zoals het er nu naar uit ziet kan het wandelweekend in Renesse doorgaan (hotels zijn 'gewoon' open). We zullen wel af moeten wachten of het hotel met een plan komt voor de 1,5 meter maatregel in verband met het ontbijt en het diner. En de geplande wandeling met een grote groep zal ook anders worden. 

De andere activiteiten moeten we afwachten. Uiteraard houden we jullie via de website op de hoogte. 

Met vriendelijke groet,

Bestuur PV Paspartoe,

Erwin, Toine, Ilse, Hendrike, Wietske, Colette

Terugbetalen reissom Lissabon

We hebben zoals eerder gemeld de toezegging van de Raad van Bestuur dat de reissom voor de weekenden Lissabon vergoed gaat worden.  Het totale bedrag is inmiddels over gemaakt aan het bestuur van de PV en we gaan ons best doen om jullie allemaal zo snel mogelijk terug te betalen. 
Binnenkort krijgen jullie een mail waarin we vragen jullie gegevens én het bankrekeningnummer (volledige IBAN) op te geven waar we het geld naar over kunnen maken.  Zorg dat jullie de gegevens volledig en juist invullen.
We hopen uiterlijk 1 mei iedereen terugbetaald te hebben.

 

Met vriendelijke groet,

Bestuur PV Paspartoe

 

Update mbt annulering reis Lissabon

We begrijpen dat jullie veel vragen hebben over het terugbetalen van de reissom voor het weekend Lissabon, welke niet door is gegaan.  We hebben toezegging van de Raad van Bestuur dat de kosten vergoed gaan worden en wij dan tot terugbetaling aan jullie overgaan.  We hopen dat jullie ook begrijpen dat door de huidige crisis nog wel kan gaan duren. We hopen op jullie begrip!

Bestuur PV Paspartoe