blauwgroen PPT 30

 

PASPARTOE

Welkom op de website van Personeelsvereniging Paspartoe!

Welkom op de website van Personeelsvereniging Paspartoe!

Personeelsvereniging Paspartoe is er voor medewerkers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ)  en JBZ CleanCare. 

Wij organiseren uiteenlopende activiteiten voor de leden van onze vereniging, van een wandeling op zondagochtend tot een stedentrip in het buitenland. Voor ieder wat wils.

Op de website vind je alle relevante informatie, kunnen medewerkers lid worden en kunnen de leden zich inschrijven voor de diverse activiteiten.

Voor vragen, opmerkingen, klachten, complimenten of suggesties kunt u ons altijd mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees meer: Welkom op de website van Personeelsvereniging Paspartoe!

Update mbt annulering reis Lissabon

We begrijpen dat jullie veel vragen hebben over het terugbetalen van de reissom voor het weekend Lissabon, welke niet door is gegaan.  We hebben toezegging van de Raad van Bestuur dat de kosten vergoed gaan worden en wij dan tot terugbetaling aan jullie overgaan.  We hopen dat jullie ook begrijpen dat door de huidige crisis nog wel kan gaan duren. We hopen op jullie begrip!

Bestuur PV Paspartoe

 

 

Nieuws betreffende weekenden Lissabon PV Paspartoe

Beste leden,

Op donderdag 5 maart is door het Outbreak Management Team (OMT) en de Raad van Bestuur (RvB) op het laatste moment besloten dat de reis naar Lissabon niet door kon gaan. Wij hebben de leden die mee zouden gaan dit eerste weekend bij het JBZ opgevangen en samen met Marie-José Frederiks (RVE Manager HR) de situatie uitgelegd. 

Vandaag (maandag 9 maart) is in overleg met het OMT en de RvB het besluit genomen dat de reizen voor de nog komende weekenden helaas niet door kunnen gaan. 

Meer details hierover ontvang je per mail. 

Bestuur PV Paspartoe,

Erwin van Litsenburg
Toine Hendriks
Hendrike Versteeg
Wietske Ferwerda
Ilse Assman - vd Berg
Colette Steenbakkers

 

Bingo 7 april 2020

Beste leden,

Helaas hebben we in overleg met het OMT het besluit moeten nemen om de Bingo van 7 april 2020 niet door te laten gaan. De Bingo wordt verzet naar het najaar van 2020. De nieuwe datum volgt zo snel mogelijk. 

Met vriendelijke groet,

Bestuur Paspartoe

 

 

Lissabon en coronavirus

Beste Lissabon-reizigers,

Vanaf volgend weekend staan onze tripjes naar Lissabon gepland. Best spannend altijd, met zoveel collega's naar het buitenland. Extra spannend dit keer vanwege het coronavirus.

Op dit moment geldt er slechts een waarschuwing vanuit Buitenlandse Zaken voor het reizen van en naar bepaalde gemeenten in Italië en hoeven wij ons (vooralsnog) geen enkele zorgen te maken voor het reizen van en naar Lissabon omtrent het coronavirus. Wij volgen het (reis)advies van het RIVM. Mochten er veranderingen plaatsvinden die invloed zouden kunnen hebben op onze reizen, dan informeren we jullie daar uiteraard over.

Vooralsnog: heel veel plezier in Lissabon, maak er iets moois en onvergetelijks van!

Bestuur Paspartoe,

Wietske, Erwin, Toine, Ilse, Hendrike en Colette