blauwgroen PPT 30

 

PASPARTOE

Coronacrisis en activiteiten PV 2020

Beste leden,

Door de Coronacrisis hebben we noodgedwongen een groot aantal activiteiten die dit jaar op de agenda stonden, moeten annuleren. Dat begon op 5 maart met het annuleren van alle vier de reisjes naar Lissabon, daarna volgden al snel het concert van Guus Meeuwis, Sail Amsterdam, de theater- en filmavonden in De Verkadefabriek, de bingo en Toverland. Natuurlijk vinden jullie dat net zo jammer als wij. Misschien een schrale troost, maar we zitten allemaal in hetzelfde schuitje. En de enige die we de schuld kunnen geven van deze nieuwe, saaie wereld zonder leuke uitjes, is het virus.

Voor de komende maanden staat nog een aantal activiteiten op de kalender, zoals het wandelweekend in Renesse, de Sinterklaasmiddag en de Kerstmarkt. 

Uiteraard houden we de berichtgeving nauwlettend in de gaten, maar voor het organiseren van grote activiteiten zijn we voorlopig nog afhankelijk van de maatregelen die de overheid neemt. 

Zoals het er nu naar uit ziet kan het wandelweekend in Renesse doorgaan (hotels zijn 'gewoon' open). We zullen wel af moeten wachten of het hotel met een plan komt voor de 1,5 meter maatregel in verband met het ontbijt en het diner. En de geplande wandeling met een grote groep zal ook anders worden. 

De andere activiteiten moeten we afwachten. Uiteraard houden we jullie via de website op de hoogte. 

Met vriendelijke groet,

Bestuur PV Paspartoe,

Erwin, Toine, Ilse, Hendrike, Wietske, Colette