PASPARTOE

blauwgroen PPT 25

Valencia 2018 volgeboekt

Beste leden,

Inmiddels zijn alle weekenden (3, 10 en 24 maart 2018) naar Valencia volgeboekt. Voor het bestuur net zo'n verrassing als voor een aantal teleurgestelde leden die net terug zijn van vakantie, ziek zijn geweest of een andere reden hebben waarom zij de aankondiging gemist hebben.

We hebben ongeveer een jaar geleden bewust gekozen voor een eigen website, juist om te voorkomen dat er een oneerlijke situatie zou kunnen ontstaan. De website van Paspartoe staat helemaal los van de website van het Jeroen Bosch Ziekenhuis, zodat iedereen (ook de leden van JBZ CleanCare, de ZANOB en de SOZ) te allen tijden, op ieder moment van de dag (24/7) en overal ter wereld in kan loggen en zich aan kan melden voor de activiteiten. Dat is dus niet meer afhankelijk van je werkdagen/vakanties etc. Ons inziens is dat de meest eerlijke manier.

Wat Valencia betreft: In 2018 gaan we met de PV voor het eerst vliegen met een grote groep en daar zitten andere haken en ogen aan dan wanneer je met een grote groep met de bus reist. Je dient een (betaalde) optie te nemen bij de vliegmaatschappij voor het aantal personen wat meegaat. Dat aantal moet je gokken, we wisten gewoonweg niet wat zich in zou gaan schrijven en hadden er geen ervaring mee. Dat was voorheen met de busreizen anders, dan was het iets makkelijker om eventueel een extra bus in te schakelen.

We hopen dat we jullie hiermee voldoende uitleg hebben kunnen geven. Als je nog vragen hebt, kun je ons uiteraard altijd even bellen of mailen. 

Met vriendelijke groet,

Colette Steenbakkers, bestuur Paspartoe

 

 

Afdrukken E-mailadres