PASPARTOE

blauwgroen PPT 25

  • Home
  • Nieuws
  • Nieuw theaterseizoen Verkadefabriek 2017-2018

Nieuw theaterseizoen Verkadefabriek 2017-2018

Wij hebben voor jullie weer een aantal leuke voorstellingen en filmtitels uitgekozen waarvoor je je vanaf eind mei in kunt schrijven via de website.

Er zijn 8 leuke cabaret- en muziekvoorstellingen waaruit je kunt kiezen. Voor 2 voorstellingen kun je je inschrijven inclusief theaterbuffet. Je kunt je voor alle voorstellingen in de Verkadefabriek (8 voorstellingen) inschrijven, er is echter een maximaal aantal kaarten per voorstelling beschikbaar. Mocht het zo zijn dat er meer belangstelling is dan het aantal kaarten wat we beschikbaar hebben, dan kan dat betekenen dat je voor een bepaalde voorstelling geen kaarten ontvangt. De kaartjes worden zo eerlijk mogelijk verdeeld. Uiteraard wordt de machtiging die je hebt afgegeven voor die voorstelling dan vernietigd.

Dan zijn er ook weer 3 filmavonden gepland, op 29 oktober van dit jaar ‘LaLaLand’, op 21 januari volgend jaar ‘Moonlight’ en op 18 maart 2018 ‘Lion’. Alledrie weer hele mooie, indrukwekkende films. Voor de omschrijving van de films verwijzen we jullie naar de activiteit op de website of op het affiche in huis. Je ontvangt voor de filmvoorstelling geen kaartje. Kom gewoon naar de Verkadefabriek en bij de ingang van filmzaal 1 staan Erwin en Colette van de PV met een lijst met namen.

Schrijf je in en geniet van een leuke cabaretvoorstelling, muziekavond of filmvoorstelling en neem daarna nog even gezellig een drankje in het café van de Verkadefabriek.

Veel plezier alvast!

Bestuur PV Paspartoe

Ilse, Hendrike, Harrie, Erwin en Colette  

Afdrukken E-mailadres