blauwgroen PPT 30

 

PASPARTOE

Online Sint Bingo

Beste leden,

Dit jaar helaas geen Bingo in het personeelsrestaurant, maar een online Bingo via het JBZ. Zo kunnen we ons bingo-apparaat toch nog een keer uit de mottenballen halen. Ben je er ook bij?

 

 

 

Nogmaals 'Contributie PV Paspartoe'

Beste leden,

In tegenstelling tot wat er in het vorige bericht vermeld staat over de contributie, zie je op je loonstrook vanaf oktober 2020 niets meer staan over de contributie. In het vorige bericht stond dat er op de loonstrook zou staan ‘Inhouding personeelsvereniging € 0,00 (i.p.v. €2,25)'. Je blijft WEL gewoon lid van PV Paspartoe.

Met vriendelijke groet,

Bestuur PV Paspartoe

 

Contributie PV Paspartoe

Beste leden,

Het bestuur van de PV  heeft besloten om de leden van PV Paspartoe tegemoet te komen door de contributie vanaf 1 oktober 2020, tot nader order, niet meer in te houden (via het salaris). Deze geste willen we maken omdat we in de afgelopen maanden bijna geen activiteiten door hebben kunnen laten gaan vanwege Corona en wat er wel door kon gaan hebben we op het laatste moment moeten cancelen.  

Zodra we weer activiteiten kunnen gaan organiseren, houden we de contributie weer (automatisch) in. Op je loonstrook zie je vanaf oktober 2020 staan ‘Inhouding personeelsvereniging € 0,00 (i.p.v. €2,25). Je blijft dus gewoon lid van PV Paspartoe.

Dank je wel in ieder geval voor jullie trouwe lidmaatschap en blijf vooral gezond. We hopen weer snel van ons te kunnen laten horen.

Met vriendelijke groet,

Bestuur PV Paspartoe

Erwin, Toine, Hendrike, Ilse, Wietske en Colette

Sinterklaasviering 2020

Beste leden,

Helaas heeft het bestuur moeten besluiten om veel activiteiten te cancellen vanwege het feit dat er geen groepsactiviteiten plaats mogen vinden. Zo ook de Sinterklaasviering. Onze Sint- en Pietenclub waar we al jaren gebruik van maken, heeft moeten besluiten dit jaar niet te komen vanwege alle RIVM-richtlijnen. We zouden een alternatieve club kunnen benaderen, maar vanwege de situatie hebben we anders besloten. De groep waar wij het over hebben is veel te groot, het gaat over zo'n 600 mensen (kinderen en ouders). 

Graag leggen we jullie uit hoe we tot dit besluit gekomen zijn. 

We hebben te maken met de volgende beperkende regels:

 • Voor samenkomsten in binnenruimtes waar je vooral doorheen loopt, geldt geen maximumaantal personen. De 1,5 meter afstand blijft ook hier de regel.
 • In binnenruimtes waar mensen vooral op 1 plaats zijn, zoals bijvoorbeeld in restaurants, coffeeshops, theaters, of bij bruiloften en uitvaarten, is een vaste zitplaats verplicht.
 • Voor horeca, musea en pretparken is verplicht vooraf te reserveren en vindt er een gezondheidscheck plaats. In de horeca is het daarnaast verplicht bezoekers te vragen zich te registreren ten behoeve van bron- en contactonderzoek door de GGD bij een besmetting. Gasten registreren zich op vrijwillige basis.
 • Uiteraard gelden in alle gevallen de hygiënemaatregelen en moet er 1,5 meter afstand kunnen worden gehouden.
 • In grotere ruimtes geldt dat er een maximum aantal gasten binnen is, met inachtneming van alle regels.
 • Onze Raad van Bestuur houdt alle grotere evenementen af.

Gedacht is ook nog over tijdsloten, maar ook dat is niet de oplossing, omdat:

 • We de 1,5 meter met kinderen niet waar kunnen maken.
 • De groep dusdanig groot is dat we er 2 dagen voor vrij zouden moeten maken. 
 • Sinterklaas een handje geven kan niet met in achtneming van de regels
 • Kinderen gaan de regels waarschijnlijk niet begrijpen.

Dan hebben we nog nagedacht over een digitale variant, maar dat is ook geen optie gebleken, omdat:

 • Wij het werk als bestuurslid op vrijwillige basis doen en als we een digitale bijeenkomst moeten organiseren is dat erg veel (administatief) werk.
 • Zo'n 300 cadeaus ergens op laten halen kunnen we niet omdat we geen fysieke plek hebben in het ziekenhuis
 • Om een uitgiftepunt te organiseren moeten we mensen beschikbaar hebben, we kunnen onszelf niet zomaar vrij maken omdat we ons eigen werk hebben.

Met inachtneming van bovenstaande hebben we dus met pijn in ons hart moeten besluiten om de Sinterklaasviering 2020 niet door te laten gaan. We duimen maar met z'n allen dat we volgend jaar weer veel leuke activiteiten kunnen organiseren, inclusief de Sinterklaasviering. Jullie horen zo snel mogelijk van ons over de activiteiten die we op de planning hebben staan voor 2021. 

Met vriendelijke groet,

Bestuur Personeelsvereniging Paspartoe

 

Cadeaubonnen

Wij ontvingen net na de coronacrisis onderstaande mail:

Beste bestuursleden van de PV,

We hebben een hoop steunbetuigingen langs zien komen voor jullie en dat vinden we heel mooi. Maar vaak is dat met spandoeken, vlaggenlijnen, klappen ed. Wij wilden graag iets tastbaars doen en daarom hebben mijn man en ik bedacht: hoe kunnen we jullie op een andere manier, een wat duurzamere manier, een hart onder de riem steken? We hebben in de afgelopen maanden online pubquizen georganiseerd en hebben hiermee een aantal cadeaubonnen ter besteding in de horeca in Den Bosch verzameld die we jullie graag overhandigen. 

Blijf dit goede werk doen! Blijf gezond! Hou jullie taai!

Hartelijke groet,

Marc en Sun van Helvoort

Uiteraard zijn wij Marc en Sun heel dankbaar en wij zorgen ervoor dat de cadeaubonnen op een leuke manier worden verloot onder de leden van de personeelsvereniging van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Superbedankt Marc en Sun!

Donatie Primera Bas van Sleeuwen en Primera Benno van Sleeuwen

Het bestuur van de Personeelsvereniging ontving afgelopen week de volgende mail:

 

Beste personeelsvereniging,

Wij hebben tijdens de coronacrisis ansichtkaarten met opbeurende tekst verkocht. De opbrengst is  € 611.50. Graag zouden wij het bedrag aan de Personeelsvereniging willen overmaken als dank voor de inzet van het personeel van het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

Met vriendelijke groeten,

Primera Bas van Sleeuwen, Pettelaarseweg, Den Bosch

Primera Benno van Sleeuwen, Rosmalen

 

Natuurlijk zijn we erg blij met de donatie van Bas en Benno. Uiteraard zorgen we ervoor dat we het bedrag gaan besteden aan een leuke activiteit voor onze leden! Toppie Bas en Benno, superbedankt voor deze mooie actie, het wordt erg gewaardeerd!